Politisk fredagsfika med Erik Svensson

Erik Svensson, är professor i evolutionär ekologi med bred kunskap kring betydelsen av en biologisk mångfald för att skydda våra ekosystem och vår natur mot hot och katastrofer. Erik har även många gånger tagit debatt med högerextrema, vilket retat upp sverigedemokrater och andra. Vi kommer utan tvekan att få ett givande fredagsfika med Erik som gäst. Första fredagsfikat med en gäst som inte är partimedlem, men vår kamp är gemensam.

Fredagsfika fortsätter varannan vecka, fredagar 15.00 -16.30 på Socialdemokraternas expedition, Västra stationstorget 11, Lund.

Målet är ett trevligt politiskt samtal, där vi blandar aktuellt från det egna politiska området med vad som hänt den senaste veckan politiskt i Sverige och världen. Deltagarna kan ställa frågor och vi diskutera tillsammans och har en trevlig politisk fredag tillsammans.


Det politiska samtalet tillsammans med kaffe/te och småkakor är vad som ska förgylla våra politiska fredagsfikan. Vi utgår från den tradition som vår tidigare riksdagsledamot Elin Engdahl satte under sina år i Sveriges riksdag med trevliga politiska fredagsfikan.

Ikon kalender

-

Ikon kartnål

Partilokalen