Gå till innehåll

Nyheter

 • 8 mars - en bra dag att besluta skydda våra barn från porr!

  I dag finns pornografi ett knapptryck bort och porrkonsumtionen kryper ner i åldrarna.
 • Distriktskongress 2023

  Kongressen hålls i Råda Rum, Mölnlycke
  Tid : Klockan 10.00, fika och incheckning från klockan 9.30

 • Sverige är ett av världens mest jämställda länder - men vad händer nu?

  Kommer vi backa i vårt jämställdhetsarbete?
 • Vad lär vi oss av valet 2022? Digitalt möte om valanalysen

  Socialdemokraternas valanalysgrupp har nu presenterat sina slutsatser från valet 2022. Göteborgsområdets ordförande Aylin Fazelian, som suttit i valanalysgruppen, berättar mer om lärdomarna den 7 februari.
 • Välkommen till vår nya hemsida!

   Nu har Göteborgsområdets partidistrikt bytt hemsida! Här kommer du hitta information om studier, evenemang, politik och våra företrädare.
 • Fem viktigaste om S budgetalternativ

  Välfärd och fördelningspolitik är de viktigaste frågorna i Socialdemokraternas förslag till statsbudget för 2023! Ett förslag som i Riksdagen kommer att ställas mot den SD-budget som M-KD-L-regeringen lagt fram. Eftersom regeringspartierna har majoritet i Riksdagen tillsammans med SD kommer S-budgeten tyvärr inte att gå igenom.
 • Den högerkonservativa regeringen bryter mot klimatlagen!

  Vi vill bibehålla planetens förmåga att hysa mänskligt liv!Vi socialdemokrater förstår klimatkrisens allvar och konsekvenser. Vi förstår också att miljö- och klimatfrågan hänger ihop. Biologisk mångfald förutsätter fungerande ekosystem som hänger ihop i nätverk av naturmiljöer som långsiktigt kan upprätthålla naturens ekosystemtjänster.
 • Träffa Göteborgsområdets nya försteombudsman!

  Göteborgsområdets nuvarande försteombudsman Catrin Wikblad går nu vidare i karriären och börjar den 1 december på Uddevalla kommun som HR-partner. Vår nya försteombudsman Begmohammed Derakshande-Tomadj börjar redan idag och går bredvid Catrin i två veckor. Begmohammed är 32 år gammal och kommer närmast från tjänsten som kommunikationsombudsman på Göteborgs partidistrikt, där han jobbade under årets valrörelse. Innan dess har han bland annat jobbat på Svenska Afghanistankommittén och Akademikerförbundet SSR med medlemsrekrytering och organisationsfrågor.