Engagera dig i Socialdemokraterna

Som medlem utgör du grunden för vårt parti. Det är dina perspektiv, dina insikter och ditt engagemang som ligger till grund för vår politik och vår gemensamma förmåga att förändra samhället.

Som medlem i vårt parti kan du engagera dig på många olika sätt. Det grundläggande engagemanget sker i den lokala S-föreningen, där du tillsammans med andra medlemmar på din ort tillsammans bestämmer vad ni ska göra och hur ni ska göra det. Du kan även prova på att delta i den parlamentariska demokratin genom att vara förtroendevald i någon kommunal eller regional nämnd, och därmed delta när besluten fattas. Eller så kan du bara vara stödmedlem och dela samt gilla några inlägg på sociala medier ibland.

Ta ställning du också – bli medlem i Socialdemokraterna!

 

Du kan Swisha in ditt medlemskap genom att använda den här QR-koden:

Swish Bli medlem QR-kod

 

Vill du vara med och påverka? Då finns flera möjligheter. Den största delen av verksamheten sker i S-föreningarna. Där träffas medlemmar för att bl.a. diskutera politik, skriva och driva förslag om partiets politik och verksamhet på såväl lokal som nationell nivå och umgås.

Autogiro
Du kan välja att betala din medlemsavgift med autogiro. En bonus med det är att man då kan välja om pengarna ska dras varje månad, varje kvartal, varje halvår eller en gång per år. Du kan alltså välja att betala exempelvis 20kr/månaden istället för 240kr/år.

Klicka här om du vill anmäla autogiro digitalt med hjälp av bankID. Länk till annan webbplats.

Klicka på denna länken om du vill skriva ut autogiroblanketten för att sedan lägga på posten (porto betalt). Länk till annan webbplats.