NYHET

Höstkampanjens sista vecka - kom och prata med oss!

Exempelbild

Just nu är Socialdemokratera ute mer än vanligt och pratar med göteborgarna om samhällsproblemen. Under oktober pågår nämligen höstkampanjen.

Det är inte rättvist att rika fått sänkt skatt medan vanliga göteborgare som kämpar med räkningar och mat får rådet av statsministern att bita ihop. Det är inte respekt mot skolbarnen, äldreomsorgsbrukarna, patienterna inom vården eller mot alla som arbetar inom välfärden att skära ned på vård, skola och omsorg samtidigt som man satsar på lyxrenoveringar för rika. Det är inte att ta gemensamt ansvar för vårt land att skära ned på de brottsförebyggande åtgärderna medan barn rekryteras in i gängkriminaliteten och otryggheten skenar.

Sverige förtjänar ett bättre ledarskap. För varje dag som Ulf Kristersson och Jimmie Åkesson styr blir Sverige fattigare och farligare. Vi socialdemokrater vill att Sverige ska bli mer som Sverige – genom rättvisa, respekt och gemensamt ansvar. Vägen dit stavas välfärden först!

Om detta är vi just nu ute och pratar med göteborgarna. Kolla här när du kan prata med oss - eller hjälpa till att kampanja.

S-föreningar/kretsar i sydväst Utåtriktat