Gå till innehåll

Kampanjer

Dags för vårkampanj!
Under hela maj månad har partiet vårkampanj i hela Sverige! Det är riktigt tufft för väldigt många svenskar just nu. För många är lönen slut långt innan månaden är det.
Samtidigt står välfärden inför hot om stora besparingar vilket riskerar gå ut över barn, äldre och sjuka samt personalen. Den unikt impopulära regeringen sitter på händerna och gör ingenting.

Vi ska visa göteborgarna att vi förstår situationen och vill göra något åt den. Det betyder att vi dels behöver kampanja på gator, torg och i trappuppgångar som vi brukar, men också att vi behöver hitta sätt att verkligen lyssna in och bygga förtroende med människor för att få dem att engagera sig i vårt parti för förändring. Regeringen vill inte hålla krissamtal, därför ska vi nu göra det - med göteborgarna!

Kampanjaktiviteter
Håll utkik här på vår kampanjsida eller hör med din förening när nästa kampanjaktivitet är!


12 MAJ kl 15-17: Torgkampanj på Stigbergstorget
13 MAJ kl 14-16: kampanjaktivitet vid Göteborgsvarvet, Lindholmen
13 MAJ kl 12-16: kampanjaktivitet vid Göteborgsvarvet, Mariaplan
13 MAJ kl 14: Torgkampanj i samband med Hjällbokalaset, Hjällbo centrum
14 MAJ kl 12-16: Tynneredsdagen! Socialdemokraterna, S-kvinnor och Unga örnar på plats
16 MAJ kl 18: Dörrknack i Biskopsgården, samling Friskväderstorget
17 MAJ kl 16-19: IDAHO-dagen med HBT-S på Kungsportsplatsen (OBS! NY PLATS)
22 MAJ Öppet möte i Bergsjön, 22 maj (mer info kommer)
26-28 MAJ: Hammarkullekarnevalen S och LO har ett kampanjtält tillsammans med SSU och Unga örnar ANMÄL DIG HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
27 MAJ kl 11-13: Torgkampanj på Redbergsplatsen
28 MAJ kl 12-16: Torgkampanj i samband med Majornas megaloppis, Mariaplan

Krissamtal med göteborgarna
"Krissamtalen" kan vara i form av så kallade "hemma hos-möten" eller "runda bordssamtal". I grund och botten handlar det om att bjuda in vänner och bekanta för att diskutera, lyssna in och försöka övertyga dem om att engagera sig i vårt parti för att få till den förändring de vill se. Om du vill arrangera ett "krissamtal", hör av dig så hjälper vi till! Kontaktuppgifter nedan.

Har du frågor eller idéer? Kontakta kampanjombudsman Jesper Hallén på jesper.hallen@socialdemokraterna.se eller 076-763 01 41.