NYHET

Ledig tjänst

Vi söker en verksamhetsassistent med inriktning ekonomi.

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och klarar av att arbeta självständigt i stressade situationer. Du har erfarenhet av folkrörelsearbete och delar arbetarrörelsens värderingar.

Du som söker skall ha utbildning i och erfarenhet av daglig bokföring, ekonomihantering samt upprättande av bokslut i större organisationer. Erfarenhet av att arbeta i HOGIA redovisningssystem och löneredovisning i systemet AGDA är meriterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löneadministration, bokföring, bokslut, fakturering och redovisningar, samt att i nära samarbete med partidistriktets ombudsmän arbeta med budgetuppföljning i den löpande verksamheten. Du kommer att vara ett stöd till försteombudsmannen i styrelsens arbete, såväl i det löpande arbetet som inför större arrangemang som exempelvis kongresser och konferenser. I ditt arbete kommer du också att ha kontakt med våra lokalorganisationer och förtroendevalda samt vara en extra resurs i hanteringen av medlemssystemet (CRM). Arbetet är i perioder intensivt och kräver en flexibel person.

Vi finns i Malmö Folkets Hus och delar expeditionslokaler med Malmö arbetarekommun och S-kvinnor. Tjänsten är på heltid, provanställning på 6 månader tillämpas. Lön och villkor enligt kollektivavtal mellan Fremia och Handelsanställdas förbund.

Din ansökan, personligt brev med CV, sänds med e-post: petra.bergquist@socialdemokraterna.se senast den 15 november. Ange ”Verksamhetsassistent” som ämne. Löpande urval tillämpas.

För mer information kontakta försteombudsman Petra Bergquist på 040-660 73 09. Kontaktperson för Handels är Margareta Liljedahl Eriksson och nås på 040-660 73 01.

Välkommen med din ansökan!