Anmälan DÅK

Välkommen att anmäla dig i nedan formulär

Fyll i dina kontaktuppgifter
Fyll i dina kontaktuppgifter
Anmäl dig till något av nedan seminarie * (obligatorisk)
Anmäl dig till något av nedan seminarieLäs mer om seminarierna nedanför formuläret.

Text

Mer information om seminarierna


Seminarie 1 - Hur blåser de politiska vindarna?

Hur ska vi förstå vår tid? De senaste 15 åren har politiken i västvärlden gått höger, vänster och allt där mitt i mellan. Möt Payam Moula, chefredaktör på Tankesmedjan Tiden för ett resonemang kring det politiska samtalet och vart vindarna blåser.

Seminarie 2- En jämlik sjukvård i hela Norrbotten

2023 betyder äntligen ett nytt politiskt ledarskap i Region Norrbotten. Med en tydlig agenda kring ökad tillgänglighet och bättre villkor för personalen påbörjas nu det viktiga men också svåra arbetet framåt. Anders Öberg och Camilla Friberg berättar om färdriktningen för att utveckla hälso- och sjukvården i Norrbotten under den kommande mandatperioden.

Seminarie 3 - EU-valet närmar sig

Om drygt ett år är det EU-parlamentsval. Vad kommer valet att handla om och vad har våra representanter agera i för frågor? Möt Erik Bergkvist, vår parlamentariker i Strasbourg, för ett samtal om vilka frågor som är på agendan och vad som kommer att vara viktigt under det kommande året.


Genom att delta godkänner du att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med GDPR. Lär mer på www.socialdemokraterna.se/integritetspolicy Länk till annan webbplats.