Gå till innehåll

Nyheter

 • Carin Lidman nominerad till Europaparlamentsvalet 2024

  Igår hade Västerås arbetarekommun representantskap där ombuden skulle bland annat ta beslut om nominering av kandidat till Europaparlamentsvalet 2024.
 • Lisa Nåbo, förbundsordförande för SSU gästar oss!

  I september ska vi socialdemokrater samtala med västeråsarna om hur vi gör vår stad ännu tryggare. För att kicka igång kampanjperioden får vi besök av SSU:s alldeles nyligen omvalda förbundsordförande Lisa Nåbo. Förutom att leda Socialdemokraternas och LO:s snabbväxande ungdomsförbund är hon utbildad polis och del av partiets nationella politikutvecklingsgrupp som ansvarar för att ta fram förslag för hur vi ska knäcka de kriminella gängen.Hoppas att vi ses den 28 augusti!
 • Fortsatt förtroende för Anna Nikula som ordförande för Socialdemokraterna i Västerås.

  Ett enhälligt årsmöte valdes Anna Nikula till ordförande för Västerås arbetarekommun på 2 år. Utöver valet av Anna till ordförande valde partiet också nya ledamöter till styrelsen. I samband med årsmötet genomförde partiet och dess medlemmar en insamling för jordbävningsoffren i Turkiet och Syrien. Västerås arbetarekommun samlade totalt ihop 20 100 kr som kommer skänkas till Röda Korset.
 • Västeråsmajoritetens budget för 2023

  Västeråsmajoriteten har presenterat sitt budgetförslag för 2023: ”Det offentliga har ett extra stort ansvar i svåra tider. Vi i Västeråsmajoriteten är redo att ta det ansvaret och ser vår första budget som en bra början för att trygga en stabil utveckling av Västerås”, säger Staffan Jansson (S), kommunstyrelsens ordförande.