Gå till innehåll

Koordinator Hälso- och sjukvårdsroteln

Har du erfarenhet av administrativt arbete och är en strukturerad person? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation? Då kan du vara den personen vi söker. Vi söker nu en vikarierande koordinator till Socialdemokraterna i Region Stockholm.

Om dig
Du är en erfaren koordinator som värdesätter ordning och struktur. Du är initiativtagande, prestigelös och självklart delar du Socialdemokraternas värderingar. Du har kanske tidigare arbetat som assistent i politiskt styrda organisationer och vill nu ta nästa steg i din karriär.

Om rollen
I rollen som koordinator utgör du ett centralt administrativt stöd till regionkansliet och huvudsakligen hälso-och sjukvårdsregionrådet. Du ansvarar för kalenderfrågor, sköter mötesbokningar, svarar på inkomna brev samt säkerställer att hälso-och sjukvårdsregionrådet har relevanta underlag inför sina aktiviteter.

Urval av arbetsuppgifter:

  • Ansvarar för löpande administration
  • Ansvarar för hälso-och sjukvårdsregionrådets kalender
  • Ansvarar för hantering av mötesbokningar och förfrågningar
  • Tar fram underlag i dialog med övriga politiska sekreterare på hälso- och sjukvårdsroteln

Om tjänsten
Anställningen är ett vikariat t.o.m. september 2024. Arbetstiden är oregelbunden heltidstjänstgöring. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du en passande kandidat?
Skicka då in ditt CV och personligt brev till maria.klockare@regionstockholm.se. Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2023. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor?

Kontakta biträdande kanslichef Maria Klockare på ovanstående mejladress.