Var med och forma framtidens Sverige

Det finns många tankar och goda idéer om hur vi bygger Sverige starkare. Något som vi Socialdemokrater tror på är att vi gör det tillsammans. Därför bjuder vi nu in alla i Sverige att vara med och diskutera hur vi på längre sikt ska bygga ett starkare samhälle.


Bli medlem - delta i rådslag med Stefan Löfven

Nu pågår rådslaget i hela landet för våra medlemmar. Alla nya medlemmar kommer bjudas in att delta på digitalt seminarium med partiordförande Stefan Löfven.

Halva makten och hela tryggheten

Jämställdhet handlar i grund och botten om flickors och kvinnors trygghet. På kvällen den 8 mars kl 20.00 kommer vi att sända live på Socialdemokraternas Facebook.

Följ våra live på Instagram

Denna vecka live med Helene Fritzon och Johan Hassel.

Framtidsrådslaget

Framtidsrådslaget är ett initiativ till ideologisk diskussion om vår socialdemokratiska samhällsmodell nu och i framtiden. Vilka utmaningar finns 10 års sikt? Vilka politiska svar krävs för att Sverige ska bli ett starkare samhälle?

Vi behöver dina tankar och ditt engagemang.

Runt om i landet, i första hand i digitala videomöten, kan våra medlemmar delta på eller själva arrangera framtidsrådslag. Resultaten av möten kommer sedan användas för att ta fram skarpa politiska förslag som ska antas på partikongressen hösten 2021.

framtidsrådslaget

Live om trygghetsarbetet med Mikael Damberg

Vi tog ett snack med Mikael Damberg om arbetet för att stärka tryggheten för medborgarna och om vi kan få bukt med den utbredda gängkriminaliteten. Varför är arbetet med unga avgörande och vilket våld dödar egentligen flest men pratas om minst? Lyssna i efterhand på Facebook.

Malmö stoppar gängkriminellas framfart

Se det omtalade samtalet som Damberg hade med ordförande i Malmö kommunstyrelse. Stefan och Katrin Stjernfeldt Jammeh pratar om det framgångsrika arbetet med att minska det dödliga våldet i Malmö och det spännande projektet "Sluta Skjut".

Morgan Johansson pratar med Johan Hassel om Socialdemokraternas migrationspolitik.

Johan Hassel redde ut kring vad är vad i migrationspolitiken och vad är det Socialdemokraterna vill och tänker egentligen? Se Johans samtal med Morgan Johansson på Youtube.

Lena hallengren

Lenas livesamtal varje tisdag

Varje tisdag har Lena Rådström Baastad ett lunchsamtal med en intressant person på facebook, som Ingvar Carlsson, Magdalena Andersson eller Linnéa Claesson. Följ henne för att inte missa intressanta personer. Samtalen går även att se i efterhand.

iglive

Häng med i aktuella frågor i live på Facebook och Instagram

På Socialdemokraternas kanaler kan du som är intresserad av politik ta del av våra live-sändningar som rör aktuella frågor. Lyssna på frågor du brinner för, ställ frågor och kommentera.

Röda fanor på första maj.

Bli medlem

Att vara medlem i Socialdemokraterna är att påverka ditt lokala samhälle och politiken i Sverige. Genom att gå från väljare till medlem gör du ett aktivt val för välfärd och ett starkare samhälle.

Läs mer om vad det innebär att bli medlem under våra medlemssidor.

 

Gilla oss på Facebook och Instagram och delta i diskussionerna.

ENGAGERA DIG

Det finns flera sätt att engagera sig för ett starkare samhälle. Var med i vår folkrörelse på det sätt som passar dig bäst.