Gå till innehåll

Tack-kväll för frivilliga och uppdragstagare i Örebro kommun

Bild på en ros med vattendroppar. På bilden står det tack-kväll för våra vardagshjältar som engagerar sig. I botten ligger Socialdemokraternas logga.

Kommunens återkommande tack-kväll för de personer som på olika sätt engagerar sig inom det sociala området är planerad att genomföras under 2022. Med anledning av pandemin och de medföljande restriktionerna ställdes tack-kvällen in 2021.

– Det är så roligt att vi äntligen får möjlighet att återigen arrangera den tack-kväll som innan pandemin genomförs vartannat år. Den är till för Örebros vardagshjältar som gör en fantastisk insats i vår kommun. Tack-kvällen har alltid varit uppskattad och nu när restriktionerna släppts får vi visa vår uppskattning genom att bjuda in till denna festkväll med middag och underhållning säger Marie Brorson (S), ordförande i Programnämnd social välfärd.

Örebro kommun arrangerar tack-kvällen för att tacka och lyfta fram alla de vardagshjältar som tar olika frivilliguppdrag och engagerar sig för sina medmänniskor inom det sociala området. Dessa vardagshjältar gör Örebro till en bättre och varmare stad och vi anser att de är värda att uppmärksammas.

Tack-kvällen är lite av en tradition i Örebro, och ett sätt att visa uppskattning för deras värdefulla arbete. Festen innehåller såväl middag som underhållning. Under kvällen får engagerade chans att träffa likasinnade. I deras möten kan de utbyta erfarenheter och knyta kontakter. Vår förhoppning är att många fler kommer att engagera sig i det ovärderliga arbetet.

Beslut fattades på Programnämnd social välfärds sammanträde 3 februari.