Inbjudan till Organisationskonferens

Konferensen samlar ordförande, kassör, medlemsansvarig, studieledare och facklig ledare på hotell Laponia i Arvidsjaur. Vi gästas av Niklas Karlsson, riksdagsledamot samt ordförande för Socialdemokraterna Skåne. Konferensen innehåller partistyrelsens beslutade mellanvalsstrategi som kommer att presenteras av Emma Cederstrand, opinionsanalytiker på partistyrelsens kansli. Thomas Fridh, studie- och regionombudsman kommer därefter att leda processen för hur vi implementerar mellanvalsstrategin lokalt. Vi kommer även att diskutera våra olika roller tillsammans med andra arbetarekommuner samt att det kommer att finnas tid att arbetarekommunerna får egen tid för att sätta ramarna för hur mellanvalsstrategin ska genomföras på hemmaplan. Är det så att er arbetarekommun inte ännu valt ovan funktioner då kan ni med fördel skicka en ersättare.

Vi inleder med lunch den 13 maj, klockan 12.00 på hotell Laponia i Arvidsjaur. Därefter börjar programmet kl 13. Vi beräknas avsluta ca 14.30 på söndagen. Program skickas ut ca 1 vecka innan. OBS! Ordföranden har fått sig tillskickad separat länk för anmälan.

Välkommen med din anmälan!

Fyll i dina kontaktuppgifter

Min funktion
Min funktion
Deltagande
Deltagande


Logi
Logi
Genom att delta godkänner du att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med GDPR. Lär mer på www.socialdemokraterna.se/integritetspolicy Länk till annan webbplats.