Politiskt café med Stadsviken/Malmudden

Stadsviken/Malmudden fortsätter under 2024 med att bjuda in till Politiska caféer.

Vår gäst denna gång är Johan Danielsson, Socialdemokraternas andre namn till EU valet. Han kommer att introducera oss till området arbetsmarknadspolitik men också tala om vad som är viktigt inför EU valet. Johan Danielsson var tidigare EU-parlamentariker och dessförinnan fackförbundstjänsteman vid Landsorganisationen i Sverige (LO) Länk till annan webbplats. som EU-samordnare. Från 2021 till 2022 var han bostads- och biträdande arbetsmarknadsminister i Magdalena Andersson regering.

 

Alla partimedlemmar i Luleå Arbetarkommun är välkomna.
Ni som vill vara med och påverka Socialdemokratins nya politik inför valet 2026, kom och var med och samtala om viktiga politiska frågor.

För mer information se t.ex. artikel i AiP: https://etidning.aip.nu/p/aktuellt-i-politiken/2023-11-24/a/de-toppar-listan-for-s-i-europavalet/31/1135409/44530679 Länk till annan webbplats.

Mer att läsa för den som vill: Analysrapporten från Utvecklingsgruppen för; Ett hållbart och utvecklande arbetsliv för alla Länk till annan webbplats.

Varmt välkomna,
Johan Hedlin, Medlemsansvarig
Helen Nilsson, Utbildningsansvarig
Ann Gustafsson, Event och sociala medier

Ps. Det kommer fler Politiska café tillfällen där vi samtalar om olika nationella politikområden. Håll utkik och sprid gärna denna inbjudan till partikamrater.

Frågor, hör av dig: Johan@hedlin.se 070 575 2810


Ikon kalender

-

Ikon kartnål

ABFs lokaler på Storgatan 42B vån 3, Luleå