NYHET

Socialdemokraterna i Jönköpings län söker ombudsman

Socialdemokraterna i Jönköpings län söker ombudsman

Vill du vara med och stärka socialdemokratin inför framtiden? Är du en duktig organisatör? Då är det här tjänsten för dig. Socialdemokraterna i Jönköpings län söker nu en ombudsman med placering i Jönköping.

Jönköpings läns partidistrikt är en spännande arbetsplats för dig som vill vara med och forma socialdemokratin för framtiden. Vår uppgift är att stärka och utveckla partiet i Jönköpings län som en modern folkrörelse där partidistriktet har ett nära samarbete med, och är ett stöd till, samtliga partidistriktets 13 arbetarekommuner. Vårt mål är socialdemokratin ska vara ett öppet parti i människors vardag och för vanligt folk där medlemmarna känner glädje och engagemang. Partiets politik ska ha svar på framtidens utmaningar och vara en tydlig röst för ett jämlikt samhälle. Med dig kommer vår expedition i centrala Jönköping att bestå av tre medarbetare.

Som ombudsman i Jönköpings län kommer du att, tillsammans med övrig personal på distriktsexpeditionen, arbeta med att utveckla partiet och bygga en organisation för att fortsätta att vinna val. För att bygga en stark folkrörelse arbetar vi med organisationsutveckling, studier, politikutveckling, kommunikations- och opinionsarbete samt samverkar med fackliga och andra närliggande organisationer.

För att lyckas i tjänsten som ombudsman krävs god samarbetsförmåga, att du har förmåga att arbeta med flera parallella projekt samt att du kan arbeta självständigt. Arbetet innebär målstyrd arbetstid samt perioder med hög arbetsbelastning, och det ställer krav på att du har god förmåga att planera din arbetstid.

I rekryteringen kommer vi att fästa stor vikt vid tidigare erfarenheter. Att ha arbetat som ombudsman eller liknande tjänst är meriterande. Meriterande är också erfarenhet av antingen studier, organisationsutveckling, politikutveckling eller kommunikation. Arbetsuppgifterna kommer styras mycket av dina erfarenheter, kompetenser och engagemang.

Vi söker dig som:

  • Kan entusiasmera och skapa engagemang.
  • Har förmågan att arbeta strategiskt och långsiktigt.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
  • Har grundläggande kunskaper i Officepaketet, och kan du även hantera exempelvis InDesign, Premiere eller Photoshop är det meriterande.
  • Delar värderingar med, och har god kännedom om, det socialdemokratiska partiet.
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning i sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning och målstyrd arbetstid. Arbete kvällar och helger förekommer. Som anställd omfattas du av kollektivavtal mellan Fremia – Handelsanställdas förbund.

Placeringsort är centrala Jönköping, men tjänsten innebär resor både inom och utanför distriktet.

Välkommen att maila CV samt personligt brev till simon.johansson@socialdemokraterna.se senast 9 januari. Märk mailet Jobbansökan ombudsman.

Kontaktinformation

Carina Ödebrink, distriktsordförande, 070-217 60 76

Simon Johansson, ombudsman, 070-296 88 25