Gå till innehåll

Nyheter

 • Distriktskongress 1april

  Den första april samlas socialdemokrater från hela länet för distriktskongress på Folkets hus i Östersund.
 • Viktoria Eriksson är ny ombudsman

  Sedan första februari är Viktoria Eriksson från Brunflo ombudsman för Socialdemokraterna i Jämtlands län
 • Öppet möte med Magdalena Andersson

  Den tredje mars kommer vår partiordförande Magdalena Andersson till Östersund. Du är varmt välkommen till ett öppet möte kl17.30-18.30 på Folkets hus i Östersund.Ingen föranmälan krävs.
 • God Jul önskar Socialdemokraterna i Jämtlands län

  Vi önskar er alla en underbar jul fylld med skratt, gemenskap och fina stunder!
 • Vi söker en ombudsman

  Socialdemokraterna i Jämtlands län söker dig som är drivande och engagerad för att utveckla socialdemokratin i Jämtlands län.I rollen som ombudsman kommer du arbeta nära de förtroendevalda samt vara föredragande för verkställande utskottet och distriktsstyrelsen. En stor och viktig del i arbetet innebär strategiskt stöd till partidistriktets 8 arbetarekommuner och att fortsätta utveckla goda relationer till närstående fackförbund och organisationer. Tjänsten innebär att du har budget- och ekonomiansvar samt är chef för distriktsexpeditionen och övriga anställda.
 • Jonas Andersson (S): Den gröna omställningen gör sig inte själ

  Sjukvården i vårt län står inför stora utmaningar. Personalkrisen som uppstått i spåren av den blågröna ledningens ointresse för personalens villkor har lett till stängda vårdplatser, ökade vårdköer och inte minst till onödigt lidande för patienter. Att regionen åter ska bli en attraktiv arbetsgivare måste stå högst upp på dagordningen.
 • Länets (S)-kommunalråd: Högerns uranvurm är en dålig deal för vårt län

  Hela högeroppositionen (M, SD, L och KD) vill riva upp lagen som förbjuder uranbrytning i Sverige.
 • Tillsammans för ungas psykiska hälsa

  Alla unga i vårt län förtjänar att må bra - att gå i bra skolor och ha en meningsfull fritid. Alla unga som mår dåligt måste få den hjälp som samhället kan ge. På så sätt får fler möjlighet att klara av skolan och färre riskerar att drabbas av värre hälsoproblem eller att dras in i utsatthet.