Om EU-valet med Carina Ohlsson

Nästa år är det dags för val till Europaparlamentet. Vad har varit de stora frågorna för Socialdemokraterna i EU de gångna åren och vad blir de stora frågorna i kommande EU-val?

EU-parlamentariker Carina Ohlsson kommer till Alingsås för att prata om detta fredagen den 14 april. Carina har tidigare varit ordförande för S-kvinnor och har lång erfarenhet av att jobba med jämställdhetsfrågor, särskilt med koppling till arbetsmarknaden.

Detta är den första delen av föreläsningsserien inför EU-valet 2024. Alla medlemmar är varmt välkomna, ta gärna med en vän som inte är medlem men nyfiken!

Mötet arrangeras av Socialdemokraterna i Alingsås, i samarbete med Göteborgsområdets och Göteborgs partidistrikt, och mötet är också i Alingås. Är du medlem och bor i Göteborg kan du med fördel deltaga över Zoom.

Vill du deltaga över Zoom krävs anmälan. Anmäl dig genom att klicka på denna länk och fyll i formuläret: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/bylink?p=mJ3tBqNLykUxeAfiCBry3tE_l02pnLgx-VziMXl3DVUVX5ii2Pf0u21tdPzBEoic0

Datum: 14 april 2023
Tid: 17:00-18:00
Plats: Folkets hus i Alingsås, Norra Strömgatan 9

Ikon kalender

-

Ikon kartnål